STANDPUNT KIND

"Ik moest naar de juf en die vertelde dat alles goed ging. Ik wist niet goed waarom ik moest gaan. Ik vond het wel tof om zo eens met de juf alleen te praten.”

- Robbe - 9 jaar   

“Robbe was naar de juf moeten gaan en ik nog niet. Ik dacht dat Robbe iets verkeerd had gedaan, maar dat was dus niet zo. Een beetje later moest ik ook naar de juf, ik wist niet goed waarom. We hebben toen wat gepraat over hoe we het deden in de klas. Ik vond dat wel leuk maar voor mij was dat niet nodig.”

- Siebe - 9 jaar  

“Ik denk dat de leerkracht ons goed zou kunnen helpen om een manier te vinden om aan ons groeipunten te werken. Ik denk ook dat je door zo een gesprekken je je beter kan voelen bij jouw juf.”

- Louise - 11 jaar  

“Ik zou dat heel raar vinden om zo alleen bij de leerkracht te gaan. Je kent de leerkracht niet goed persoonlijk en dan zou ik het moeilijk vinden hieraan persoonlijke dingen te vertellen. Ik vertel persoonlijke dingen liever aan mijn vriendinnen.

- Ophelia - 12 jaar

"Ik weet niet wat ik ervan zou vinden omdat ik dat nog nooit heb gehad. Ik kan me niet inbeelden hoe ik dat zou vinden."

- Silke - 8 jaar 

“Ik vond het tof om met de juf te praten. Ik wist goed waar ik goed in was en waar ik minder goed in was.”

- Jona - 7 jaar   

“Ik vond dat het kindcontact zo lang duurde. Ik wou terug in de klas gaan spelen.”

- Noah - 7 jaar